Nigayn eksklusiivisena jakelukumppanina tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja eksklusiivisia karamellituotteita ja erikoisuuksia. Peruskaramellien lisäksi voimme tarjota myös luomu-, Fairtrade- ja vegaanivaihtoehtoja.
BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi
BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa.
Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote.
BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Salva Cono -vohvelinostin Geppetto Eisiltä!
Uutuus lisää hygieniaa koronakaudella jäätelökahvilassa! Kyseessä on vohvelinostin, jonka avulla vohvelijäätelö voidaan luovuttaa asiakkaalle kosketuksetta. Salva Cono mahdollistaa jäätelötekijän tarjoavan vohvelijäätelön ilman, että vohvelia tarvitsee koskettaa! Vohvelinostimen voi antaa suoraan asiakkaalle tai Salva Conon voi asettaa vohvelitelineeseen, josta asiakas sitten ottaa vohvelin. Geppetto Eis on keksinyt Salva Conon, joka auttaa jäätelöbaareja näinä vaikeina koronakausina. Vohvelinostimella voi nostaa kaikkia vohvelikokoja lukuun ottamatta ihmevohvelia. Kevyt, käytännöllinen, hygieninen!
Paino: 50 g
Alkuperämaa: Saksa
Valmistaja: Geppetto Eis